Servis i održavanje alata i servisne opreme

Servis je, uz pravilno korištenje, nužan preduvjet njegove trajnosti i sigurnosti korisnika. Redovito održavanje alata i servisne opreme povećat će njegovu učinkovitost, produžiti vijek trajanja te ujedno smanjiti rizik od ozljeda uzrokovanih trošenjem i kvarovima alata. Obučeni serviseri znat će prepoznati kvarove uzrokovane neispravnim rukovanjem i savjetovati Vam kako adekvatno održavati alat i rukovati njime.

U Crom servisu alata i servisne opreme održavamo i servisiramo opremu za automehaničarskih radionica i servise, vulkanizere, industrijske radionice. Također popravljamo ručne električne alate za sve korisnike. Naš servis je ovlašteni servis Metabo Proxxon alata i uređaja, u koje ugrađujemo samo kvalitetne originalne zamjenske dijelove (OEM) uz garanciju.

Naši visokokvalificirani djelatnici posebno su educirani za održavanje i popravak alata i uređaja iz prodajnog asortimana. Njihovo višegodišnje iskustvo i kontinuirana edukacija jamstvo su da će s Vašim uređajem postupiti profesionalno i s maksimalnom brigom. Uz redovito održavanje i servisne popravke alata, u Crom servisu vršimo uslugu dostave i montaže te puštanja u pogon svih uređaja iz prodajnog programa. Naša briga za klijenta time ne prestaje, jer servisno osoblje korisnicima pruža tehničku podršku pri korištenju servisne opreme i alata, koja između ostalog uključuje i obuku za rad s uređajima.

Osoblje našeg servisa raspolaže servisnim vozilima kojima pokriva područje cijele Hrvatske. Na teren izlazi u najkraćem mogućem roku, a uz to pruža online odnosno telefonsku podršku od 0-24h.

Kontakt

Tel: + 385 1 2406 246
Fax: +385 1 2406 000
E-mail: servis@crom.hr