O nama

Crom d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu vodeći je distributer servisne opreme i profesionalnih ručnih alata u Hrvatskoj. Kvalitetnom ponudom alata za sve grane industrije, među kojima se ističu alati i oprema za servise i mehaničarske radionice, lakirnice i vulkanizere te kvalitetnim servisnim uslugama uspio je zauzeti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata. Kao generalni zastupnik i uvoznik alata njemačkog proizvođača  Metabo, Crom je hrvatskom tržištu približio širok raspon inovativnih, kvalitetnih i pouzdanih uređaja s naglaskom na metaluršku i građevinsku industriju.

Cilj poduzeća je ponuditi kupcima cjelovitu uslugu,pa tako uz prodaju opreme za servise, ugradnju opreme u radionice teservis alata iz prodajnog programa, Crom provodi i edukaciju korisnika.Edukacijski seminari i praktična obuka omogućuju kupcima da proizvode isprobaju u stvarnim uvjetima te donesu ispravnu odluku o odabiru opreme za svoje profesionalne potrebe. Kada je riječ o nabavi opreme za radionice i servise, poduzetnici i majstori iz različitih grana industrije godinama se oslanjaju na poduzeće Crom.

S ciljem da uslugu digne na još višu razinu, Crom posjeduje servis ručnih električnih alata i servisne opreme sa profesionalnim servisnim timom čijih šest stručnjaka pokriva područje cijele Republike Hrvatske. Servis predstavlja središnje mjesto zaodržavanje i otklanjanje svih vrsta kvarova na opremi za servise i radionice. Crom servis ovlašteni je servis Metabo i Proxxon alata te Nilfisk strojeva za profesionalno čišćenje u kojem visokokvalificirani djelatnici prilikom popravka ugrađuju samo originalne i kvalitetne dijelove uz garanciju. Crom servis također vrši usluge dostave i montaže, obučava zaposlenike za rad s uređajima te pruža tehničku podršku.

Crom d.o.o. započeo je s radom 1990.godine, kada je njegov program uključivao prodaju blok zakovica. Poduzeće uskoro širi svoj program na profesionalne ručne alate, među kojima se ističu alati za servise i automehaničarske radionice. Crom ubrzo započinje suradnju sa njemačkim proizvođačem Pressol te uvodi program opreme za distribuciju ulja i masti. Uskoro postajemo izastupnici ručnih alata Metabo te pokrećemo servis alata i edukaciju korisnika. Početkom 2004. godine Crom postaje distributer kabina za lakiranje svjetski poznatog proizvođača USI Italia te dijagnostičkih uređaja i analizatora ispušnih plinova u automobilskoj industriji talijanskog proizvođača Tecnomoto. Od 2013. godine Crom je zastupnik, distributer i serviser strojeva i opreme za profesionalno čišćenje Nilfisk.

Poduzeće Crom danas zapošljava 29 djelatnika i uvijek teži proširenju prodajnog programa na sve proizvode potrebne kupcima i korisnicima za normalno obavljanje svakodnevnih aktivnosti neovisno o grani industrije u kojoj rade.

Osnovni podaci:

Naziv: Crom d.o.o. za uvoz-izvoz, zastupanje, trgovinu na veliko i malo i proizvodnju
Skraćeni naziv: Crom d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Samoborska cesta 145
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080289981
Transakcijski računi i nazivi banaka:
Glavni račun: Zagrebačka banka IBAN:HR0223600001101366076       SWIFT:ZABAHR2X
Ostali računi: Erstebank HR3024020061100083472
                    Privredna banka HR2623400091110240712
Temeljni kapital: 25.000,00 kn uplaćen u cjelosti
Članovi uprave: Roman Crnić, dipl.oecc